Mikael Brodd, kock Lycksele

Äntligen Måndag.

Ännu en helg har paserat.
En helg full av aktiviteter och upptåg. För det första så Spelade Jonsta Bowlingklubb till sig en fortsatt plats i NordAllsvenskan, de ni… Inte så många som vet om att Lycksele har ett eget allsvenskt lag, men så är det faktiskt!
Nio förhoppningsfulla och glada grabbar satte sig i bussen på söndagsmorgonen för avfärd till Bowlingkompaniet i Skelefteå. Först på listan stog Volvo FK. En ganska odramatisk drabbning som Vi, Jonsta tog hem med 13-6. Direkt efter var det banvallning och nästa drabbning låg framför bowlinskorna. BK Tegskäglan var nästa motstånd, men Jonsta stog med 18 stabila fötter på banan och daskade in en seger med 13-7. Så va de klart… Grattis Jonsta!!!!!

Dagen före Var jag och familjen i Umeå för at shoppa loss. Dottern blev ju kvar i Norr längre än vad som var meningen, så lite ekipering var på sin plats. Detta till att hon fyllde 20 härom veckan gav henne lösa tyglar att gallopera fram i butikerna. Jag och Carina släppte loss karbinhaken och ropade i kör… ’HOPP Å KÖP’
Jaha… En tjugoåring som kollar … kollar…..å kollar…. Inget dög. Ingen förälder på jorden skulle väl klaga, men va tusan hon måste ju ha lite kläder.
Till sist var det nån liten grej som passade, Ett par SOLGLASÖGON!!!!!!!
Men sen tusan kom shopping-AMOR och avlossade en pil, som träffade rakt i konsumtionshjärtat. Det blev lite av varje att hänga in i garderoben, för övrigt den första garderoben hon innehar… I norrland.
Efter en Otroligt kass fika på coop Ersboda med Budapestbakelse som antagligen legat där i flera dagar, dotterns korv med mos som sett bättre dagar. Någon ’pissegul’ seeeg massa med en körv uppe på..
Det var bara att sätta sig i bilen å dra hem till Stan igen.(läses Lycksele). Farsan fixa en Wook som nedsköljdes med ett glas vin och för dotterns del en bira. Sen var det dags för spegeln en timma innan förfest och pub hägrade för den nyekiperade .

Till sist måste jag bara tillägga….. Vi köpte en sodastream…. ÄNTLIGEN!!!! Inget mer miljövidrigt hembärande av plastflaskor med bubblande kranvatten i. Hädan efter ska jag kalla mig själv för bubbelfabrikör!!
Man måste ju tänka lite på moder jord oxå!!!

Ha en skön å trevlig vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.