Mikael Brodd, kock Lycksele

Däckbyte.

I dag var det vårdagjämning…. I alla fall för mig. Satt framför datorn i förmiddags å fick en stark otrevlig lampa rakt i nian, efter att gått runt å tryckt på alla strömbrytare jag hittade, insåg jag att det faktiskt var SOLEN!!!!
Men va fasen…. Ja har ju fel däck tänkte jag. Detta måste åtgärdas.
Sagt å gjort, Satte mig i bilen å for upp till garaget, har ju både garagedomkraft å mutterdragare, så de går ju fort. Trodde jag ja…. Skulle backa ut saaben…. DÖD!!!!! Får la ta Merzedesen då… DÖD….HAHAHA.. Kom på den smarta tanken att ladda batteriet. Plockade fram batteriladdaren å förlängningssladd kopplade på batteriet å satte in sladden, vad hände??? INGET….. Laddaren var oxå DÖÖD!!!!!!!!
Bara att åka bort till gummisonen å låna hans laddare. (nu var klockan eftermiddag)
När jag framåt kvällen hade ström på SAABen, var det bara att backa ut skiten å in med pärlan, sen tog det typ 15 minuter för att välkommna våren med snygga fälgar och tillhörande sommarsulor.
I morgon ska jag glida runt i Lycksele bland alla andra crucingsugna, vintertrötta folk!! HAHAHA!! De finns ju inga. Alla har ju sina bilar i garaget, utom en vecka om året, Motorveckan.. Då kommer alla fina bilar fram likt en sorkinvasion vid en skogsbrand. Men så fort brandmännen gjort sitt, kryper dom snällt ner i sina hålor igen.
Men ser ni en Vårfin 855 i stan i morgon, så e de i alla fall JAG som lufter mina vårkänslor.

Ha en bra morgondag, å glöm inte tvätta bilen!! Byter ni däck oxå, så spar ni både bränsle å miljö!!!!

Nattis, ses i möra!!

En kommentar

  1. Kustbo

    Kanske beror på att de finare bilarna tycker det är trist att köra runt i Lycksele och drar sig mot kusten – för här brukar de åka förbi då och då.

    Samt att de inte är bruksbilar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.