Mikael Brodd, kock Lycksele

DET SURA ÄPPLET!!!

Jaha… Då va de dags igen då! Lycksele Industrihus har åter igen lyckats leka bort några miljoner av skattebetalarnas pengar. Men de gör inget, för vår kommun har så gott ställt!!! Eller? Verkar som om Lycksele är en stor jäkla sandlåda, där ’kompisgänget’ får leka fritt med skattebetalarnas pengar. Fru komunalråd står i TV och försvarar allt med att det är bra att det ger arbetstillfällen till stan. Hur dum får man vara??? Så om inte Industrihus SKÄNKER bort hyresintäckterna flyttar alla företag??? Himmla dåliga affärsideér!!!! Dom här 40 miljonerna som VI ska borga för då??? Va ska dom gå till? Kan det vara den STORA hallen? Dit som gruvnäringen kommer att frakta sina STORA maskiner som inte går att frakta dit? Visst e ja lite kass på matte.. Men hur jag vrider och vänder, så går det inte riktigt ihop!! Kan det vara så att det är lite ryggdunk och kompisanda som styr den här stan? NÄ!!! Hoppas invånarna vaknar och kollar på finanserna som Sossarna Leker bort, Då blir det förhoppningsvis inte någon Sossemajoritet nästa val!!!

NÄ!!! Nu över till något kuligare!
Dottern har fått sitt efterlängtade körkort!! GRATTIS!!!!
Tyvär är hon hemma i Trollhättan för en operation, men hon kommer tillbaka och ska göra vägarna osäkra i stan. Pappa får släppa till en av dom gammla skorvarna i garaget, så de va bara att dra till bilprovningen å kolla upp den gammla trotjänaren 240. Otroligt, den funka i år oxå. Tror ja gjorde en bra affär där för tre år sen. Gav ju inget för den.
Nu väntar jag bara på sommaren.. Vart blev våren av?? Höstrusk i mitten av Maj, de va inget jag räknade med när jag flyttade upp…. Brrrrrr!!!!! Men den som väntar på nåt gott…. Väntar ALLTID förlänge!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.