Mikael Brodd, kock Lycksele

Fredagskväll i Lycksele!

Mikael Broddveteranrally med gott umgänge!!

Var på vetranrally i dag med dottern och den gammla mercan. Massa frågor , övningar å himla trevliga ‘medtävlande’ . Dom första fem frågorna klarade vi gallant… men sen gick de lite sämmre.. tror vi, för vi vann ju inte!
Sen va ju de en massa musik, öl å dans på torget, sä dit måste vi
ju!!
Hade nog helre crusat runt, men man måste ju vara social.
Jag och den tilltänkta livskamraten dansade rockabilly så svetten lackade, både här å där!!! Hon som är den där kvinnan som är tilltänkt har inte sovit så himmla bra den sista veckan, på grund att hon har en tilltänkt som bara älskar bilar , rock´n roll å vackra bilar, så har de blivit minimalt med sömn å en massa bira. Fast ja e ju på G än ju!! Måste vara lite social ju!
gammal å trött blir man ju inte föränn ms fyllt 25…..så visst har man livet framför sig……
Eftersom min midnight lady var otroligt trött, så försökte vi få lift med poliskåren….. Tyvär var det lite dumma indisier, så dom prioriterade en misshandel till lasarettet….. löjligt!!
Blon flöt ju inte!!!!!
Men då kom de en ‘ängel’…. Fredrik heter han, men våran melon…Melin kallar han för raggarmunken… secken tur att han finns, för han lånade ut baksätet så vi slapp att gå ända
hem
Nu ska jag , tilltänkta, dotter med boyfrind sova. för då kan vi pata i möra oxå.. rapport kommer!!

3 kommentarer

 1. jojo

  konstigt att polisen prioriterade en misshandel före din trötta fru?
  För polisen är inte någon förbaskade taxi firma, o det vet alla i sverige om, om man är för full för att åka raxi då kör dem en till fylle cellen o låta en sova ruset av sig där, men som sagt, jag står på polisen sida när det gäller den här saken..

 2. Skattebetalare

  Kanske trodde han att en Kommunalpolitiker får stoppa Polisbilarna och bara säga Skjutsa hem oss. Vad vet jag.

 3. Micke

  Detta var ett inlägg som ekade lite humor.. Tyvär funkade inte undertonen som den skulle tydligen! Visst vet jag om att taxi inte har två blåa lampor på taket… men tack för ditt inlägg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>