Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Starka ord om Designhögskolan

Företagaren Emanuel Dohi, studenterna Lisa Bylund och Fredrik Jonsson, förre rektorn Bengt Palmgren och många andra har samlats på Designhögskolans webb för att berätta om sin syn på den världsberömda designskolan i Umeå.

Designhögskolan har vunnit flera priser och hyllas som en av världens bästa utbildningar i design och dessa studenter har även tagit hem en mängd utmärkelser vid olika tävlingar. Nu finns en mängd intervjuer på Designhögskolans webb där man kan lära känna skolan lite bättre genom intervjuer med lärare, studenter och samarbetspartners.

“There is a creative freedom, a positive energy here. At UID you believe in the individual competence and ability, which is very broadening”, säger till exempel Monica Lindh Karlsson, programansvarig för industridesignprogrammet.

Bra läsning för den som vill ha mer inblick i Designhögskolan.
 

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>