Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Krister Olsson vinnare av Västerbotten Grand Pris

– Kulturen är den viktigaste kraften för människans och samhällets utveckling och som entreprenör har man ansvar att bidra till utvecklingen i det samhälle där man verkar, säger Krister Olsson, ägare till Balticgruppen och årets prisvinnare till Västerbotten Grand Pris.

Priset delades ut i samband med  Västerbottensdagarna på Grand Hôtel. Tidigare under dagen har Krister Olsson, intervjuad av Staffan Ling, talat om sina investeringar i Umeås kulturliv, det som han nu får pris för.

I ett tidigare inlägg här på bloggen har jag skrivit om några av Krister Olssons kanske mindre kända investeringar i kulturprojekt som bygger på digital utveckling. Läs mer om det under rubriken Krister Olsson okända miljoner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>