Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Snubblar på mållinjen

UPPDATERAT: Nu är ordningen återställd och Lundqvist Trävaru finns igen på nätet för alla som vill se vad Årets Digitala Gasell kan erbjuda i form av online husköp.

Men oj, oj, oj, vad hände? Igår kväll vann Lundqvists Trävaru från Öjebyn, Piteå, en storseger när företaget utsågs till Årets Digitala Gasell i Sverige. En utmärkelse som Dagens industri och Google ger till det företag som under året visat sig behärska internet på bästa sätt.

Ett värdigt val är det. Lundqvists Trävaru har genom internet nått helt nya kunder och marknader och idag sker försäljningen till stora delar över nätet.

Men oj, oj, när den stora kvällen kommer och priset delas ut och många naturligtvis vill se hur företaget jobbar på nätet, då ligger företagets prisade sajt nere och besökaren möts av en stor blaffig stoppskylt och ett meddelande från webbhotellet om att den som äger sajten (alltså Lundqvists Trävaru) ska ta kontakt med dem.

Fortfarande nu på morgonen dagen efter ligger sajten nere. Vad som ligger bakom är svårt att säga. Det kan vara en missad faktura eller något annat.

Tala om att snubbla på målllinjen. Vi får hoppas att Lundqvists Trävaru snabbt kommer upp på benen igen.

Så här såg den prisade såg ut:

loopia

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.