Magnet

Ja så har jag då ääääääääääntligen fått min Magnet röntgen (ja FÅTT var väl att ta i).

på mitt skadade knä (en gammal krigsskada från en tidigare händelserik kväll)

 

Perfekt att få göra det på en Lördag Tänk!! jag tror dom hade öppnat portarna bara för mig. Det känns stort. Tack landstinget i Västerbotten, det var  en ära Jag måste verkligen vara speciell. Jag fick komma in nästan direkt, fast jag var där i förtid. Dom hade nog bråttom  hem och var säkert glada att få sluta tidigare. Jag fick plocka av mig all metall, hon frågade om jag hade granatsplitter i kroppen  men det trodde jag inte att jag hade. Sen fick jag  lägga mig på självaste bordet och stoppa in öronproppar, och ovanpå det ett par rejäla hörselkåpor.

Sen gällde det att ligga helt stilla, ja då vet ju alla vad som händer, mmmm

det börjar klia på ställen som man inte tror att det kan klia på. Det känns som om man får spasmer för första gången i sitt liv.För att inte tala om hur blåsan spränger,

fast toan  var den sista jag  besökte innan.Men jag är en äkta viking, så jag bet ihop och knep.

Det gick bra.När det var klart frågade sköterskan om alla höga ljud hade upplevts som jobbiga det smattrade, dunkade och bultade ordentligt högt.

Men jag svarade att det inte  kändes och lät värre i huvudet, än när man

har en redig baksmälla, så det var ingen fara.

Sen försökte jag få henne att  säga om dom sett någon skada på knät, men det  gick hon  inte på.Dom är ju inte lättlurade.

 .Så nu är det bara att vänta och vänta.

Hoppas dom hittar något fel  för så här kan jag inte fortsätta ha det ,och blir det så illa att jag får kryckor el rent av käpp, ja då ska jag pimpa dom med Leopardmönster.

SÅ DET SÅ..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.