Vad vill VK?

VK har nu infört avgifter för att vi ska kunna läsa tidningen digitalt. Det är OK tycker jag. Men nu börjar svårigheterna.
Jag har försökt prenumerera utan att lyckats. Jag har försökt enligt de rekommendationer som finns på deras hemsida. Det blir stopp då jag ska välja betalsätt. Jag har mejlat flera gånger till VK utan att få svar. Jag har ringt till VK, men gav upp efter 15 minuter i telefonkö. Min fråga är därför: Vill VK att jag ska vända mig till Folkbladet, Norran eller vad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>