Gentleman

Gentlemän, än finns dom. Idag halkade jag utanför bron vid mitt hus. När jag försökte kravla mig upp hörde jag en röst ”Hur gick det? Slog du dej”. En för mig okänd ung man såg vad som hänt och stannade bilen för att kunna hjälpa mig. Så dagen slutade för mig på ett positivt sätt genom att jag fick uppleva en fin medmänniska. Tyvärr glömde jag fråga vad han hette. Men jag vill ändå uppmärksamma honom på detta sätt. Tack medmänniska, genom din medkänsla blev hela min dag en positiv upplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>