Balklänningar Sverige

Vad du ska bära för att prova på bröllopsklänningar

Av , , Bli först att kommentera 0

Vad du ska bära för att prova på bröllopsklänningar

Att shoppa en bröllopsklänning är spännande (grattis om det finns på din to-do-lista!). Det är frestande att boka första möjliga möten och springa direkt in, men först, låt oss prata: Det här är en av de situationer där en tankeväckande prep är en bra idé – särskilt när det gäller vad du bär för att pröva dina drömklänningar .

Understöd kan göra en stor skillnad i hur ett plagg passar och ser ut – oavsett om det är en topp som du just har köpt till försäljning eller din drömbröllopsklänning. Innan du går in i din brudmöte eller försöka på något du köpte online, se till att planera dina underkläder. Nedan beskriver vi grunderna för vad vi ska bära för att prova på bröllopsklänningar och varför det betyder något.

Även om du tror att du vill ha en klänning med remmar kommer du antagligen att försöka några prover som inte har den täckningen – och du vill se hur de ser ut utan fula bh-remmar. Så antingen kommer till din möte med en stropplös behå eller ta en med dig.

Om du är som jag och inte vill ha en bh på din bröllopsdag, gör inte det – jag visste att alla ändringar jag hade gjort i min klänning skulle inkludera korrigeringar för att se till att det skulle fungera utan en. Jag försökte allt på freestyle, eftersom jag ville se hur min övre hälft skulle se ut utan extra stoppning.

Dela av Missysin

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar