I Paris, första dagen – kvällen

Fredag kväll. Laserdome tog ut sin rätt i antal svettdroppar rinnandes nedför en trött kropp. Som tur är fick man några timmar extra på hotellet innan sällskapet drog iväg till en restaurang som är "typisk fransk". Men den var inte så typisk franskt som man skulle kunna tänka sig. Visst, folk snackade franska, stämningen var bra men det var väl snarare maten som kändes mer som svensk husmankost eller hur man nu ska jämföra Huvudrätten kunde man närmast likna kokt potatis med älgkött. Det var gott men jag saknade sniglarna.

Efter middagen var det dags att bege sig vidare till en närbelägen pub. Där möttes vi upp av resterande gänget som reste ned under dagen från Stockholm. Nu blir det krångligt. Varje person får två snören vardera, en blå en röd. Sen fick man det berättat för sig vad man kunde hämta ut i form av dricka. Jag ville ha en whie russian och en öl. White russian var tydligen en alltför avancerad drink så det enda man kunde hämta ut var gin+tonic. Trots det gick det att få ut en white russian då bartendern var clueluess med dessa artificiella regler kring vad man skulle få dricka eller inte.

Timmarna gick och klockan blev 02.00. Då kände jag att det var dags att börja dra sig till hotellet eftersom dagen där på (lördag) skedde den stora julmiddagen. Jag gick tillaks till hotellet själv. Det finns två vägar in till hotellet. En går via en gränd och en annan ingång är att man måste gå runt ett helt kvarter för att ta sig dit. Jag tog sikte mot gränden men då såg jag lite shady typer med munktröjor och betedde sig allmänt mystiskt. Paranoid som jag är bestämmer jag mig för att kryssa runt hela kvarteret för man vill ju inte bli nedslagen, som den paranoide jävel jag är.

2 kommentarer

  1. mk eriksson

    Svar till Jonas (2009-11-22 16:48)
    Man vet inte vad det är för taffliga mänskor som hänger där. Knarkare och andra roliga och finurliga typer.

    Förresten var det en kvinna där i gränden med två illrar i koppel. How bizarre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.