Intervju!

Godmorgon!

Som vanligt vid den här tiden jobbar vi vidare med företaget. Just nu håller vi på att planera uf-mässan för fullt, bland annat hur vår monter kommer se ut. Det är många små detaljer som ska på plats. 

Igår var Hilda och Lisa ute på ett spännande uppdrag! Så om ni håller utkik på vår hemsida de nästkommande dagarna får ni se vad de hade för sig! Jag kan ge er en ledtråd: intervju! Väldigt intressant kan jag lova! 

 

 

www.mktuf.se

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>