Fredagkväll..

Idag har varit en härlig dag.. Har storstädat hemma och tränat lite lydnad med Turbo. Fick besök mitt i städningen också av någon som sålde "aha" boken. Jag gick ju såklart med på det och köpte den där jäkla prenumerationen.. Men sen insåg jag att 850 kr för en bokjäkel, det är mkt pengar. Så tack för ångerveckan!

Kvällen har vi spenderat ute i stöcksjö. Riktigt mysigt. Blir övernattning här också, det är så himla härligt att vakna på morgonen, kunna koka en kopp te och kunna sätta sig ute på framsidan och vakna till liv. Det är oslagbart. Så här ska jag bo i framtiden, så enkelt är det.

Hittade någonting riktigt intressant idag också,  skriv 100 ord om "fotoboken" och få en gratis! Damn! Det är ju hur braa som helst! Det är alltså typ ett fotoalbum. Helt perfekt ju! Jag vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att framkalla kort, men sen då? Vad händer sen då? Jo dom ligger kvar där i kuveret du hämtade dom i. Osorterade och efter ett tag har du glömt bort när det var, och vad det egentligen det var ni skrattade åt. HUR perfekt är inte den här fotoboken då??? Där du laddar upp korten och får dom printade i ett album! Där du dessutom kan välja var bildkommentaren ska stå. Nä tummen upp för detta!!! Jag älskar titta i fotoalbum, men har inte åstadkommit att få i ordning ett enda. Sommaren -09 blir mitt första som man dessutom får gratis 🙂 tjoho för fujidirekt!! www.fujidirekt.se/blogga/

Nu ska jag lägga mig och se på tv 🙂 Solong!! 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.