Mode Och Livsstil

Trendguide För Herrar: Hur Du Stylar En Vår- och Sommarjacka

Av , , Bli först att kommentera 1

Modemedvetandet har blivit allt större hos männen rent generellt sett, men trots detta kan det fortfarande uppstå förvirring omkring vilka jackor som skall användas var och när. Det är inte alltid lätt, och speciellt inte som vädret är mycket omväxlande och oförutsägbart vid denna tid på året. Vindjackorna som användes flitigt tidigare är praktiska men just nu inte direkt tidsenliga så det är bra att känna till andra goda alternativ som passar den modemedvetne mannen.

jackorherr

Vårjacka

Numera finns det en hel del moderiktiga vårjackor för herrar att välja på – till skillnad från tidigare. Idag har många återförsäljare ett helt sortiment av jackor i olika modeller och utföranden som förenklar shoppingprocessen. Nu behöver man alltså ofta inte springa mellan massa affärer för att hitta något som passar en. Att vara välklädd med en snygg stil ger också stärkt självförtroende, vilket alltid är en bra skjuts i det sociala livet. Men vad ska man tänka på vid valet av en riktigt bra jacka som passar vädret för årstiden och ändå ge den rätta stilen? Låt oss gå igenom några av de jackor som ligger rätt i tiden så du får en inblick i hur du kan tänka när det väl är köpdags.

ytterplagg

Varsity Jacka

Collegejackorna finns i en stor variation när det kommer till tryck, färger och modeller. För att hitta en med modern framtoning bör du söka efter dem i märkesbutikerna, det är nämligen där du finner de figursydda jackorna som sitter riktigt snyggt och som har bra kvalité. Det är viktigt att matcha övrig utstyrsel såsom byxor och skor till en mer sportig jacka. Till denna jacka kan du med fördel använda ett par jeans och en skjorta – sportigt, snyggt och modernt.

Racingjacka

Racingjacka

Hos racingjackan är materialet förmodligen det första som drar till sig din uppmärksamhet och det finns en massa olika stilar att välja på när det gäller denna modell. Denna jacka passar till det mesta och det är svårt att inte se riktigt bra ut i den. Till och med en vardaglig och enkel klädsel i kombination med en racingjacka får dig att se cool ut. Vill du gå för ett säkert kort är det helt klart en jacka i denna stil som du borde köpa.

höstjackaherr

Militärjacka

I denna modell har du en skön och bekväm jacka som trots sitt speciella mönster passar till det mesta. Den är varken för ljus eller mörk – att välja något från garderoben som går ihop med denna är tämligen enkelt. Den har gott om fickor vilket kan vara praktiskt om man vill slippa bära med sig en väska.

Hoppas du fann informationen du sökte och lycka till i modedjungeln!

Bli först att kommentera
Etiketter: ,