modetips

Hur får man bloggen att visas på förstasidan?

Av , , 1 kommentar 0

Vet någon hur man ska göra för att få bloggen att synas på startsidan, alltså på http://blogg.vk.se/? Samt hur man kan välja kategorin på den. Hittar tex. ingen kategori som handlar om mode.

Super tacksam om någon kan berätta :)

1 kommentar

Ny sajt för att hitta mode

Av , , Bli först att kommentera 0

Läste på ehandel.se nyss om en ny modesajt som heter FashionHunt. Gick in testade, verkar funka bra. Kul med nya tjänster som försöker underlätta för oss som älskar mode.
Det är många webbutiker som fortfarande har dåliga sök fortfarande tycker jag. Söker jag på vita klänningar så får jag fram massor med konstiga färger på olika webshoppar. Gör jag samma sök på fashionhunt, alltså med frasen vit klänning så får jag relevanta träffar. Testa själva så får ni se! Jag ska testa lite mer, återkommer med en längre recension i helgen när jag har lite mer tid!

Bli först att kommentera
Etiketter:

Har någon varit på Stora Nolia?

Av , , Bli först att kommentera 0

Har inte haft möjlighet att besöka mässan i år. Är det någon av er som har varit och kikat på modevisningar eller shoppat något fint? Jag var där förra året, då var det jäkligt mycket folk :)

Bli först att kommentera

Svenskt mode i Köpenhamn

Av , , Bli först att kommentera 0

Läste på MyNewsdesk att 3 modestudenter från Beckmans tävlar i den internationella tävlingen Designers’ Nest under Copenhagen Fashion Week.

Studenterna är Johan Balaz, Malin Delin och Alecsander Rothschild. Samtliga tog examen från Modeprogrammet på Beckmans Designhögskola i juni och tävlar nu med sina respektive examenskollektioner från skolan. Kollektionerna kommer att bedömas av en handplockad internationell och dansk jury och sker i konkurrens med studenter från andra nordiska designskolor.

Alla tre kollektioner har fått mycket uppmärksamhet både innan och efter examenvisningen i maj på Kulturhuset Stadsteatern. Johan Balaz har i sin kollektion ”Creating Space” jobbat med att skapa ett maktskifte i garderoben. Plaggen är anpassningsbara och formerna är inte definierade, de är raka och voluminösa och formas med hjälp av olika knytfunktioner.

Malin Delins kollektion ”Enclothed Cognition” utforskar hur kläder vi har på oss även påverkar våra egna psykologiska processer.

Jag ska skriva en uppdatering om några dagar med hur det har gått!

Bli först att kommentera

Välkommen till min blogg!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till min blogg, jag kommer skriva om mode.

1 kommentar