Sussis boktips…

Hej! Susanne heter jag och är dotter till Mona. Det är jag som hjälpt min mamma med att komma igång med sin blogg. Vi tyckte att det var en god idè att jag även skulle bidra med mina boktips för att bredda inriktningarna på våra boktips. Jag är en periodläsare och precis som min mor fyndar jag böcker nästintill varje gång jag besöker en seconhand butik. Böcker är fantastiska. Jag gillar att skriva och uttrycka mig i bild, och jag har även skrivit två stycken egna böcker. En tredje är på G. Vill ni läsa mer av mig finns jag på bloggen VardagsLycka: http://blogg.vk.se/Vardagslycka/ Nu till dagens boktips.

Boken ”De ovanliga” är skriven av Åke Mokvist. Det är en varm och ödmjuk bok om människor som valt att leva sina liv precis som de önskar och vill. De går sina egna vägar.

100_2170En tänkvärd bok med fina bilder som ger mig perspektiv på mitt eget liv och ofrånkomligt frågar jag mig själv; – Lever jag mitt liv så som jag egentligen önskar? Det här är en bok att ha i bokhyllan och plocka fram lite nu och då när vi behöver varva ner, koppla av och ta en paus från vår stressiga vardag. Eller varför inte ge bort den i present till någon du bryr dig om. /Susanne