Bästa sexet?

Jag såg en bit av det där hemska programmet "Sanningens ögonblick" igår. Jag har sett påannonserna för det och får ont i magen varenda gång. Vem vill frivilligt utsätta sig för att göra illa folk man gillar? För det är väl lite det som allt handlar om? Och sen, det värsta av allt. När man varit sanningsenlig hela vägen kanske man ändå faller på att man andas lite för fort i den där lögndetektorn.

Som igår. Den där killen som satt där och erkände att han medvetet lurat Försäkringskassan, varit snäll mot anhöriga för att få ärva deras pengar och inte var kapabel att ta hand om en stor summa pengar åt sina vänner. Tänk då när man får frågan om ens partner är det bästa sexet någonsin och svarar sanningsenligt ja? Och sen smäller FALSKT SVAR upp?

Alltså, jag har en teori om det där. Killen såg ju bestört och uppriktigt förvånad ut. Och om man redan har svarat på att hans fru inte var den snyggaste han legat med och att han var attraherad av hennes väninnor, så varför skulle han ljuga om den där skitgrejen?
Så min teori är att när han var tvungen att tänka igenom vilka bra sex han hade haft för att jämföra med sin fru, så borde han väl ha blivit lite upphetsad? Jag menar, lite högre blodtryck och lite häftigare andning borde han väl kunna få av att tänka på bra sex med sin fru? Och det är ju det som ger utslag på detektorn! Petter googlade på det efter att vi diskuterat det där och blodtryckshöjning, högre puls, snabbare andning och ökad svettning var de saker detektorerna reagerar på. Och ärligt talat, vem uppvisar inte alla de symptomen om man tänker på bra sex?

Med andra ord kommer de allra flesta att falla på frågor av den typen. Och det vet säkert Pontus Gårdinger som stod där och mässade om att "så kan det gå, en lögn kan förstöra allt"
Jag skulle bli komplett galen om jag svarade sanningsenligt och en detektor ansåg att jag ljög. Jag blev faktiskt rent av arg för den där killens räkning.
Det är inte bra för mitt blodtryck. Jag skulle omgående falla i en lögndetektor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.