Kassaskåpssäkert

Hela familjen var samlad framför fotbollen ikväll. Det kändes som länge sedan.
Och för en gångs skull är vi ju helt överens vad gäller laglojaliteter. Det var en rätt så trevlig uppladdning inför sommarlovet.

Jag har såhär i sista minuten fått se Isas examenskläder. Hon köpte dem för ett antal veckor sedan och har haft dem på sitt rum. Inlåsta i sitt kassaskåp.
"Jag tänker inte ta risken att någon får se dem innan examen" förkunnade hon.
Nu är ju inte det där skåpet så himla stort så jag bad henne ta en koll om de möjligen behövde strykas efter kassaskåpsförvaringen. Jag fick därmed dispens att se dem redan ikväll på strykbrädan.
19-åringen kom också upp och skulle stryka skjortor. Han är ledig i morgon men skulle gå på lågstadiets examen i alla fall.
12-åringen bestämde sig hastigt och lustigt för att han ska ha slips till sin Sex Pistolströja. Och keps. Han som typ aldrig har keps i vanliga fall.

21-åringen är hemma för att sminka några sjundeklassare inför examen så det lär bli fullt hus och ös här i morgon bitti. Håret har jag tagit hand om. Det blir ny hårfärg och nu en hård natt på rullar för 14-åringen.

Själv njuter jag av tanken på att vi bara har två examensomgångar i morgon. Det har funnits tider då vi varit i kyrkan från 8.30-16.00 på examensdagen. I morgon har vi bara ett studentfirande i Umeå, en fotbollsmatch och en sommarlovsfest framför oss efter sista kyrkpasset klockan 12.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.