Ensam hemma del 2

Ännu en chock. Jag är ensam hemma ikväll! Jag är ensam till middag till och med. Anton är på paradisbadet, Isa på kalas, Julia på bio i stan och Petter hos (antar jag) flickvän i stan. Käre maken står i cafeterian i Norrskenshallen. Jag är alltså helt fri att äta vad jag vill, göra vad jag vill, ja eller åtminstone se på vilka TV-kanaler jag vill.

Jag fick för mig att jag skulle äta bruna bönor. Isa föreslog det eftersom hon tyckte det var lika bra att jag åt något som ingen annan vill ha om jag nu skulle vara ensam. Dessvärre ids jag inte ens ta bilen till affären, så jag tänker livnära mig på fil. Ja eller möjligen några varma mackor. Eller kanske jag hittar några räkor i frysen till min man kommer hem?

Jag har i alla fall släpat in strykbrädan i vardagsrummet och tänkte försöka få upp gardiner i kök och varagsrum. Vi har varit utan en vecka nu! Samtidigt tittar jag på Växjö-Troja/Ljungby i hockeyallsvenskan och försöker hålla koll på hur det går för Peter Öberg i Västerås mot Björklöven. Ja förutom att se om Leksand ska dänga till Daniel Johanssons Mariestad ordentligt den här gången.

Jag får nog tiden att gå tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>