MMS till mormor: Medan min flickvän är och…

Från mobilen

MMS till mormor: Medan min flickvän är och roar sig på krogen har vi fixat i lägenheten. Farsan har byggt klart sängen av din gamla bokhylla och gammelmormors resårmadrass. Morsan ser sjukt trött ut efter dagens flyttkörningar, och jag är imponerad över hur snabb hon är på att handdiska! Själv är jag rånöjd för alla grejer jag fick av dig. Nu åker vi till Nordmaling och sover. Sov gott! Hälsningar Flytt-Barnbarnet.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>