Änglar i H-vetet

Efter en dag i h-vetet där man just så pass hann släcka elden runt fötterna fortsatte kvällen med skit, skit och åter skit.
Lagom till min man skulle på hockeymöte och träning så flödade vattnet friskt över golvet i badrummet (ja utan att någon duschade.. det kallas för vattenläcka) så vi fick stänga av vattnet i hela huset.

Ungefär samtidigt skulle en bil transporteras till mekaniker för ett lätt jobb- byta glödstift.
Jag hade jobb upp över öronen, sonen skulle hämtas på träning och nu blev det dessutom att försöka fixa en rörmokare på kvällstid. Alla som vet hur det står till i den branschen vet att man i normalfallet får vänta i månader! Och det bär mig verkligen emot att ringa och plåga folk på deras fritid.
Som kronan på verket så är det väl någon manlig konstruktör som satt ihop en chryslermotor utan tanke på funktion och tillgänglighet. Eller möjligen med tanke på att man ska kunna ta in så många verkstadstimmar som möjligt?
 
Denna dag i h-vetet räddades av några änglar.
Ängel A, min långhårige lillebror, fick i princip lyfta ur ta mig f-n hela motorn för att lossa de där små ynkliga stiften. Nästa gång skrotar jag bilen.
Ängel B, Nordmalings händigaste man tror jag, lämnade sina isracingmotorcyklar i verkstaden och kom hit och räddade vattenläckan istället, med en alldeles egen lösning.
 
Jag vill också kunna sånt där! Men det enda jag kan är att skriva något fint om dem. Och om min man förstås som inte ens fick se Skellefteås elitseriepremiär igår.
Jag är i alla fall glad att jag bor i en liten håla där folk känner folk när det krisar. Man står aldrig riktigt ensam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.