Repris

Ja så var det dags igen. Jag skulle ha behövt en sån där bitgrej när jag satt i fotvårdsstolen igår. Jag insåg det redan natten innan, när tån var så öm att jag inte ens kunde ha täcke på foten. Tappa var ur tår är aldrig skoj.
Den var så öm att det inte gick att nudda den utan att det gjorde ont som f-n.
Under kvällen vid rinkside på ishallen fick jag därför traska omkring i yllesockor och ett par alldeles för stora foppatofflor, för att jag skulle få in tån med bandage någonstans. Vad göra?

Jag är så otroligt less på mina tår och detta ständiga irriterande nageltrång. Jag har  gjort allt jag kunnat. Går aldrig i finskor som klämmer mot tån, alla jag köpt har numera öppen tå. Jag tvingas köpa skor som är ett par nummer för stora för att de inte ska komma åt tårna. Jag klipper inte ens tånaglarna själv, utan går till proffs och betalar för det. Jag smörjer, badar och mjukar upp mina tår dagligen.

Nu är jag desperat. EN gång har en läkare försökt skära loss sidan av nageln. Det gick fint tills den växte ut igen tyvärr. Jag tänker inte gå och lägga om foten dagligen i sjukvården i vinter. Jag vägrar!

Amputation? Någon?

En kommentar

  1. -

    Jag har ett mkt bra tips när det gäller nageltrång. Fila sidan av nageln lövtunn med en nagelfil direkt när du får ont. Då växer nageln utåt och det slutar göra ont. Jag gör det när jag får en känning och det funkar varje gång. Gör mindre ont redan dagen efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.