I olag med tiden

Livet pågår för fullt. Förmodligen ganska ointressant för er andra tänker jag. Det är vanlig vardag. Det som mer och mer har slagit mig senaste tiden är att det finns så många saker i ens vardag som är så härligt.
Fredag tillbringades med kalas för systersonen Måns som fyllde år, följt av Antons hockeymatch där LN91 vann över Modo med 2-1 i en rafflande match och slutligen inspelade Leksand-Mora där vi firade nya triumfer. Jag somnade lycklig. Jag kräver inte mer än så.

 Idag har jag strukit nysydda gardiner till vardagsrummet, bakat mitt dagliga bröd, simmat en timme, rensat lite lådor, länsat Dubonnetflaskan och sovit middag framför Timrå-Skellefteå. Ja förutom att jag åt en fantastisk middag som min man lagat, med Hörnsjö-nöt, potatisgratäng och kantarellsås. Sen sov jag en timme till framför Frölunda-Modo och vaknade pigg som en lärka vid åttatiden.
Alltså hade jag lite energi till att göra klart i vardagsrummet, flytta om lite kartonger, städa undan i köket och renbädda några sängar. Jag är lite i olag med tiden tror jag.
 
Det är vi nog förresten fler som är.
Storsonen kom just hem från jobb, Julia och Pernilla kom just från kalas i Sunnansjö och Anton och kompis kom hem tidigare från ungdomsgården eftersom de har match i Järved i morgon kväll och obönhörligen ska sova en bra natt innan dess!
Isa och hennes kompis går nu in på sin fjortonde film senaste dygnet. De och två andra tjejer har haft filmnatt här i natt och kom hålögda upp ur källarhålan med vidgade pupiller lagom till middag. Jag gissar att de sover gott snart också.
 
Själv känner jag mig fortfarande oroväckande pigg efter allt slumrande i soffan, men tänker ändå göra ett försök med ryggläge i min säng som inte längre är klädd i tomtelakan.
Nu kommer våren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.