Utvakad

05.03 rullade vi in i Nordmaling och släppte av Julias två kompisar innan vi åkte hem för att sova några timmar. Jag tyckte synd om Julia som skulle upp en dryg timme senare. Själv hade jag en timme till. Då hade jag i och för sig bara sovit en timme i bilen under natten och det kändes när klockan ringde. Jag förstod inte hur jag skulle ta mig upp helt enkelt.

Isa var fortfarande hög efter konserten och kvittrade som en lärka och Anton stålsatte sig och kom iväg till skolan i tid.
Jag återgick till sängen, där min man sov som en stock. Han började inte förrän halv tio.
Jag hade just somnat till när Anton plötsligt var hemma igen. Han hade inställda lektioner och gick raka spåret till sängen för att sova en stund till. Jag ställde som tur var klockan och vi sov båda tungt och djupt när den ringde en och en halv timme senare.
 
Hela dagen har gått i sirap. Jag funkar inte riktigt under de här premisserna längre. Det är bara att konstatera att jag är för gammal för den här typen av roadtrips. Vilket jag förmodligen har glömt nästa gång jag kommer med den briljanta idén.
Nu sitter vi alla här håglösa och bara väntar på att få gå och lägga oss. I morgon är en annan dag och då måste jag vara på topp från morgon till kväll.
Min gissning är att jag sover gott i natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.