Julmorgon och knäcken är kokad och skinkan…

Julmorgon och knäcken är kokad och skinkan griljerad. Lillebror med familj kom från Göteborg igår kväll så nu är vi fulltaliga.
Här blev detkris igår när den strukturerade julfascisten, dvs JAG, inte hittade lådan med julbelysning, barnpynt och kulor! Den var totalt försvunnen! Jag hade packat upp alla de övriga 23 lådorna, men den här var borta!
Eftersom vi sett julkalendern ”Julens hjältar” med Julhunden och den försvunna julpyntslådan tror barnen att jag har gömt den. Men icke.
Så nu fick barnen köpa en ny belysning och julkulor hade jag i överflöd efter många reaköp på IKEA.
Nu börjarjag fundera på om inte det här var ett smart drag av mig, för nu ”slipper” vi allt julpynt som barnen gjort ! Nej jag skojar, det är ju så fint med litesneda halvtrasiga julhjärtan. Men jag slipper pärs flaggor! Jag får en snygg gran med ikeastuk!
Lagom till vi skulle börja klä den kom Petter på att viinte hade någon stjärna. ” vi får göra en” svarade jag. Men så hittade han en något vräkig sak som en gång i tiden hängde i skylten på den numera nedlagda VK-redaktionen. En som jag sparade undan när allt skulle slängas.
Jag lovar att vi har den mest synliga stjärnan i alla fall. Inget ” less is more” här inte.Med ståltråd och tejp har vi nu en fantastisk granprydnad.Och faktiskt så är väl just stjärnan i öster den symbol som jag förknippar mest med julens budskap och ursprung. God jul på er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.