Om det är av allmänt intresse så har det…

Om det är av allmänt intresse så har det där rinnande i näsan bytt både färg och konsistens. Det innebär att kroppen hemskt gärna vill göra sig av med det och följdaktligen hostar jag så det känns som att lungor och mage ska följa med upp.
Samtidigt slog det mig just att de två senaste gångerna vi varit i Göteborg så har Petter opererat sig här. Då har det varit ett mer kritiskt läge för sjukdomar. Man vill inte gärna ställa in en operation man fått vänta på i ett antal månader trots att man kommit in via en gigantisk förtur till den enda opererande läkaren i landet i just det här avseendet. På en idrottsklinik i andra änden av Sverige. Nu har man ju inget sånt att tänka på. Man kan hosta och snora hur mycket som helst utan lika bedrövande konsekvenser. Men gissa om det var det första sonen sa när hans föräldrar och syskon började snörvla?
”Jag har inte tid att bli sjuk, jag FÅR helt enkelt inte bli sjuk nu för fatta hur mycket vi har att göra med C-uppsatsen”
Samma sak var det ju när han elitidrottade. Och tänker jag efter har det ju varit så med Anton och hans hockey i vinter också. Han har helt enkelt fått hålla sig frisk som enda målvakt. Det är liksom alltid något.
Så när passar det egentligen att bli sjuk? Har du någon vecka där du tänker på måndag att ”det här vore väl ett lämpligt tillfälle att bli sjuk”? Jag har svårt att tänka mig det. Å andra sidan hävdar jag att det finns bättre och sämre tillfällen. Den här Göteborgsresan är ett bättre tillfälle än de två senaste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.