Äktenskapstycke?

Igår tillbringade jag första halvan av dagen med att leta efter en Windows 7-skiva som min man behövde för en ominstallation på sin dator. Dessutom letade jag hans två badmintonracket som han inte heller hittade och som fortfarande är helt försvunna sedan nyårsafton.  
Jag tillbringade timmar åt att svära i tysthet över hur sjukt dålig ordning han har på sina saker och på hur förbannat mycket tid som går åt till att leta sånt han inte vet var han har lagt.

Straffet kom direkt och precist med klinisk precision.

Jag fick nämligen tillbringa tre timmar efter att leta min svarta väska, där mina solglasögon ligger. Den som inte har använts sedan jag var i Grekland i september och som jag med all säkerhet har lagt på ett bra ställe. Jag vet bara inte var. Den är fortfarande borta.
Jag säger som min syster sa en gång när hon ägnat hela dagen åt att leta diverse saker  hemma.
 ” Det borde vara i lag förbjudet för en slarver att gifta sig med en slarva”.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>