Nu Ska tanten ut och flyga. Efter en logistikdag…

Från mobilen

Nu Ska tanten ut och flyga. Efter en logistikdag i stan med lift in med väninna, lån av hennes bil, transport av cykel och sedan också barn till Midgård, avslutade jag med avskedslunch med väninnan och återlämnade bilen. Jag känner mig som en hundraåring när jag inte ens vet hur alla dessa incheckningar fungerar numera, men det pep minsann i telefonen av sms-incheckningen och det funkade fint att dra sitt flygkort också. Teknikens under. Nu ska jag trycka in öronpropparna som utjämnar trycket och se om de är så bra som folk påstår. Tänk om jag inte ens får ont i öronen av en flygtur vid lågtryck?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>