Solen skiner och knopparna spricker upp i…

Från mobilen

Solen skiner och knopparna spricker upp i rasande fart här nere nu. Frukost ska intas i solen i utemöblerna på innergården minsann! Igår promenerade jag runt i fyra timmar och gick gator jag aldrig gått, innan jag mötte upp min kompis inne i stan. Då hade det mulnat på så ett stort glas varm choklad på favoritfik på Odengatan satt fint. Lite vemodigt eftersom jag senast var där i sällskap med Eva som dog i cancer ett halvår senare. Ett stort glas varm mjölk och en liten chokladboll som man får smälta ner i den heta mjölken till lagom styrka var en perfekt hyllning till Eva som verkligen kändes närvarande just där och då. Sen mötte jag upp dottern som jobbar i närheten där, gick förbi mitt gamla jobb ett par kvarter bort och tog den välbekanta tunnelbanan från Odenplan. Det känns så märkligt att det här var min vardag en gång i tiden. Alla gånger man sprungit i den korta trappan från perrongen. Vi strosade hem i duggregn genom Sundbyberg och köpte med oss en fantastisk pita gyros på väg hem.Middag i kartong i soffan framför Vem vet mest, Livet efter utöya och sen Fråga Olle-dokumentären om porrfilmsinspelning. I sanning en blandad meny. Idag ska jag träffa barndomsväninnan på stan och sen Ska vi möta upp min kompis från Umeå för gemensam middag. Det blir vår inledning på tantresan som går av stapeln imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>