Euphorisk helg

Lite sliten får man ju medge att man är ikväll. Inte för att man förtagit sig genom att överleva dagen med att ligga i solen på gräsmattan, se Antons fotbollsmatch och äta morsdagsmiddag i stan med barn och man. Snarare för att gammelkroppen inte är van att partaja till fyra på morgonen och inte heller kan sova till eftermiddagen nästa dag.
Det har hur som helst varit en magisk helg på alla sätt och vis. Gårdagens firande av 40-åring var bara så perfekt på alla sätt och vis. Inte minst var eftermiddagen i badtunnan med Strawberry Daiquiri, färska jordgubbar och grillad korv en riktig höjdare.

Utekvällen på Droskans Club 40 var precis lika fantastiskt kul. Perfekt musik med en DJ som fixade min önskelåt med The Hives till födelsedagsbarnet dessutom. Och givetvis var det ren Euphoria på dansgolvet efter Schlagervinsten, som firades med äkta margaritas och traditionell saltkant!

Storsonen hade en fantastisk helg han också. Först springa, slå, springa, slå, springa, slå, kasta, ta lyra, kasta, ta lyra, bränna, bränna, bränna…..

Sen fira, fira, fira att hans lag Salming ÄNTLIGEN lyckades fullt ut och tog hem hela brännbollscupen vilket faktsiskt är STORT!

Och idag såg han lika sliten ut som sin mamma, dock i en snyggare tröja än min!

När vi kom hem vid 20.30-snåret efter Antons bortamatch mot Umedalen hade
döttrarna bakat tårta. Det var nog tur att det var kaffe till, annars hade jag somnat med näsan i grädden. Och nu är det OK att gå och lägga sig. Hurra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.