Rörande Grattis

Det var en fantastisk och rörande dag i lördags. Rörande av flera anledningar. Dels för att jag har så otroligt  trevliga väninnor, men också för att de vid  överraskningsfirandet av min 50-årsdag verkligen hade gjort sitt bästa för att göra den till MIN dag på alla sätt. 

Som en av dem så vackert uttryckte det : Vi förstår inte egentligen vad det är som är så viktigt  med Leksand och hockeyn men vi  har alla fall förstått att det är väldigt viktigt för dig.

Så tänk er ett gäng totalt hockey-ointresserade damer, några med lite hockeykoll och andra helt utan koll som fixar en firardag i Leksands tecken och låter mig ha min matchtröja hela dagen.  Som själva går i andra matchtröjor baraföratt, som dukar på blåvitt porslin, med blåvita servetter och blåvita bestick och  bakar en vit Leksands-cheesecake med blå stjärna på. Som ger mig en synnerligen uppskattad födelsedagstavla och en Leksandsmaskot och som efter middagen sätter ner mig i fåtöljen med ett glas champagne och slår igång TV:n för att visa mig en födelsedagshälsning. Är det konstigt att man blir rörd till tårar då? Och varje gång jag ser det här klippet så tänker jag att det är finaste fint att de ansträngde sig så för min skull. 
 

2 kommentarer

  1. Malin

    Men shittttt!!
    Vilka fantastiska väninnor!!
    Det är sann kompisskap.
    Sedan är ju Timander en MoDo it men det var en annan fråga. =)

  2. Monica Lundqvist

    Svar till Malin (2013-01-16 20:58)
    Åhnej. Timander är Leksing i själ och hjärta! Bara hans eländiga föräldrar som bosatte sig fel! Han är ju kusin med ungarna till Leksands IF:s ordförande Bertil Daniels och ville börja hockeygymnasiet i Leksand. Men hans föräldrar satte stopp för de tyckte det var för långt. Så nu på ålderns höst gick hans dröm om att få spela i Leksand äntligen i uppfyllelse 🙂 Så JA – Timander är Leksing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.