Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Isen lägger till

Idag har vi vaknat upp med ett julkortsmotiv utanför alla fönster. Ca en decimeter snö har fallit, nu är det vindstilla och det var 9 minusgrader när jag gick upp. (skulle tro att det är ett par grader mildare i skrivande stund).

Älven håller på att frysa till. Man ser en antydan till islager, och det är verkligen häftigt att följa älvens väg. Och oerhört vackert… Nu håller jag tummarna för att det fortsätter vara minusgrader, att snön får ligga kvar och att det kommer lite mer snö.

Ska om en stund ta ut sonen och inviga pulka för honom. Han har provat någon enstaka gång, men, då tyckte han inte det var kul alls! (han var då ung 1 år och tre månader, men, han är ju inte precis den vettvilliga typen, så det var nog lite för läskigt då. Nu tror jag det blir annat ljud i skällan!)

4 kommentarer

  1. Maina Novara

    Hej Monica! Här ligger det ingen is alls. Fastän det snöar uppe i Pyrenéerna. I förrgår var det 20 gr i skuggan och 34 i solen och vi var nere på en liten restaurang vid stranden i Torredembarra. ”El capitano”. En otroligt fin dag. Så just nu längtar jag inte alls efter att isen lägger till!! Hoppas ni alla mår bra. Stor kram från Maina & Frank

  2. Karlavagnen

    Blev det succé? Här har jag precis tagit fram adventsljusstakarna och satt upp julgranen (som jag inte använt sedan 1999). Det är ett litet test för att se om katten tänker riva ner den. Hittills är den inte intressant. Varför har inte spanjorer a) fönsterbänkar b) ventiler som man kan stänga?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>