Fria Demokraterna Nordmaling

Politiska strukturer

Politiska strukturer

 

Innan vi kommer in närmare på sakfrågor och vad vi i fria demokraterna känner att vi fokuserar på så tänkte jag i stora drag bara informera om de spelregler som finns, främst i strukturerna på den politiska arenan.

 

Som oppositionsparti så gäller det att spela efter spelets regler, vilket ibland kan kännas ganska hopplöst. Vi gör vad vi kan och påverkar en hel del som tyvärr inte alltid syns i protokoll utan försiggår inom stängda dörrar under pågående möten, vill du veta mera så kontakta oss med fördel via mail på fria.demokraterna@gmail.com

 

I stort sett alla förslag och frågor som vi puttar in för ett bättre Nordmaling går den långa vägen och ofta genom en motion, vilket vi har lämnat in ett flertal, den senast som nu ligger för beredning på tjänstemannanivå är vad vi har för ramar när det gäller psykisk ohälsa/självmord/självmordstankar, en fråga som berör fler än vad många tror.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Senaste inläggen
Senaste kommentarerna
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
oktober 2017
m ti o to f l s
« Aug   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031