Ruud Morten Blogg

Vilka är de populära BH-tygerna?

Av , , Bli först att kommentera 0

Oavsett om du planerar att köpa off-the-PEG eller skräddarsydda Underkläder, kan det bidra till att ha lite kunskap om de typer av tyger som används och deras olika fördelar. Den massproducerade Bras kan tillverkas med låg kvalitet tyger som inte står upp till upprepad användning, så det hjälper att leta efter bättre kvalitet alternativ. Här är några av de populära tyger som används för att göra behåar:

Naturliga

En vanlig naturfiber som används i behåar är bomull, som har en mängd användbara fördelar. Det är mycket andas och mjukt mot huden för att göra det till ett bra val för dag till dag slitage. Dessutom är det bekvämt i varma klimat och har förmågan att motstå hakar och tårar. Bomull är också ett tyg som håller upp väl till regelbunden tvätt för långvarig användning. Bomull är dock inte det bästa valet för att ge den mest nödvändiga stöd.

Fabrics

En annan typ av naturfiber är silke. Denna fiber är tålig, lätt och bekväm att inte bara må bra, men också bra att transportera bort fukt från huden. Den väl underhållna silke objekt har potential att hålla länge. Den långa hållbarhet gör silke ett praktiskt val för dem som vill köpa de dyra bitar av underkläder. Dessutom är silke ett utmärkt val för dem som lider av allergiska reaktioner från andra tyger.

Halvnaturliga

En populär typ av semi-naturmaterial i BH tillverkningsindustrin är Rayon som ofta blandas med andra naturliga eller syntetiska tyger. Det är en mycket mjuk och smidig tyg som kan kopiera utseendet och känslan av bomull eller silke objekt, men detta beror på tillverkningsprocessen. En av de lyxigaste typerna av Rayon är känd som modal och är extremt mjukt mot huden. Om Rayon tyget används i behåar kommer det sannolikt att kombineras med polyester eller Spandex för att ge en högre grad av elasticitet. En ytterligare fördel med denna semi-naturliga tyg är förmågan att undvika blekning eller krympning efter upprepade tvättar.

Syntetiska

Nästan alla behåar innehåller en viss mängd syntetiska fibrer. Detta tyg behövs för att lägga flexibilitet och stretch som ofta saknas i naturliga alternativ. Ett utmärkt val för behåar som håller den nödvändiga elastiska egenskaper är spandex. Spandex ingår endast i små mängder med ett material som bomull för att säkerställa att hållbarhet och andningsförmåga bibehålls, samtidigt som den erforderliga flexibiliteten. Plus, Spandex har förmågan att återfå sin form även efter att sträckas upprepade gånger. Men, detta syntetiska tyg utgör en risk för hudirritation för många människor.

Bli först att kommentera