Nando – La vida

Av , , Bli först att kommentera 2

Vi läser eller ser nyheterna som går på tv eller skrivs i tidningarna. Många känner empati med alla människor som blir skadade och mördade, dödade eller dör av svält.

Jag gjorde detta video klipp bara för att man vet aldirg vad som händer, jag kunde varit född där borta i landet där man lever i oro hela tiden. Med bilder och musik så känner jag att musiken får ett starkare budskap. Det finns många människor här i världen som är vilig att hjälpa till och sen har vi dom som inte diggar invandrare a.k.a blattar ( SD).

Dagen vi dör så blir vi alla lika för stunden. Tänk om människor kunde vara mer hjälpsamma?? Men men men nog med snack lyssna och ta det lungt…Lägger upp två låtar.

Nando-La Vida ,som handlar om 3 världen 

Nando And Odram Feat Dj Ibbe- Min musik, handlar om det som pågår i sverige

Bli först att kommentera

Gott nytt år Önskar

Av , , Bli först att kommentera 3

 

Nando & Odrama Feat DJ Ibbe-Min Musik

 

Gott nytt år

 

Peace

 

 

Bli först att kommentera

Umeå Fritid ! ! ! ! Drop in för alla på Ersboda!!

Av , , Bli först att kommentera 6

21/11-2010 efter kommit hem och sett herrlaget i Game Time förlorat mot Anderstorp i basket så var det bara en vanlig söndag!

Tills jag läste UmeåFritid tidningen som alla får hem i umeå kommun antar jag!

Där skrivs det om Drop in Verksamhet och att verksamheten startade i mars 2010( inget fel med det ) . Men UMEÅ Fritid och kommunen vet att Game Tima funnits ett bra tag och då handlar det inte bara om ett år . För Game Time har funnits sen 2003/ 2004 tills nu 2010/2011.

Citat: Det är en verksamhet där det inte handlar om att vinna eller träna för att prestera i vikitga matcher, utan att få en upplevelse av idrotten i sig. Drop in är en organiserad spontanidrott där ungdomar i 13-20 års ålder för möjligheten att komma till en hall för att utföra aktiviteter utifrån deras egna förusättningar, säger projektledaren Daniel Nilsson!

Enligt Riksidrottförbundet ska idrotten vara till för alla. I dag behöver det ofta inte vara på det viset i praktiken och därför har Umeå Fritid och Ume Brå och RF genom västerbottens idrottförbund här i Umeå gjort det möjligt säger, Daniel.

Vad ska man säga, själv tycker jag det inte är Daniels fel. Han ansökte om ett jobb fick det och brinner säkert för det.

Snabb info

Game Time BBK grundades av Peder Westerberg. Det var så att han var nämndeman och blev kontaktperson till en god vän till mig. Min vän spelade mkt basket och Peder kom med ett förslag, "om ni går till skolan så fixar jag en hall", där vi och alla andra kunde lira basket. Det slutade med att det kom så mycket folk från alla statsdelar av stan Ålidhem, Ersboda, Marihem, Umedalen och stan. Verksamheten spred sig snabbt och ungdomar fick en spontan idrott att gå till. Verksamheten blev ännu större när Umeå Basket slogs i hop med Game Time BBK. Där ifrån växte verksamheten ännu mer och vi var med i tv4 och VK för vi behövde hjälp av kommun och så klart personer som diggar det vi gör!

Jag ( Fernando ) och Mohammed har pratat med Umeå Kommun och vi har suttit där och sagt hur verkligeheten ser ut för såna blattar som oss! För att va mer exakt så har vi vikt ut oss själva så att Game Time BBK kan få stöd och leva vidare. För vi vill att föreningen ska finnas då vi bli gamla ochså att våra barn kan vara där och spelar basket/ fotboll eller vad Game Time BBK hittar på. Umeå Brå vet att vi finns men ändå startar dom en verksamhet likt våran som har funnit länge i stan och säger att det är dom som gjort det????

Om jag ska vara ärlig så tror jag att dom inte gillar oss men vågar inte säga det till oss utan som på ren svenska dom kör över oss!!

Vi fick Tilda stöd i 2 år och blev utvärderade 2 gånger för att kommuen ville det, vi vann Energispridar priset från vattenfall i samarbete med fryshuset. Men det är mkt anmärkningsvärt att vi inte ens var nominerade av Umeå kommun i början. Det slutade med att vi vann och vi stod där på scenen mkt förvånande. För vi tänkte vill inte ens Umeå Kommun nämna våran versamhet till ett sådant nominering vad har vi då att hämta i stan!!! Måste ha svidit för personen som inte nämde oss att se oss stå där på scenen överlyckliga och glada. Eftersom vi har kämpat och bråkat och haft många diskussioner i Game Time om t.ex hur ska vi kunna förbätta oss, hur ska vi kunna hjälpe undgomar som inte vill spela i ett lag utan vill bara latja.

För varje gång vi stått där och prata om våran versamhet så har vi VARIT MKT NOGRANNA  med att säga att vi är en SOCIALFÖRENING och alla är välkommna !!

Vad ska man säga!! Längst bak i denna tidningen UmeåFritid står det att vi kan ringa dom om vi har några invändningar. Skulle dom skulle lyssna på oss?????Antagligen inte!

 

Jag lägger ut en länk för att visa er lite om Game Time BBK

Spel mot Polisen 2005

Extra cash att rulla in

Ålidhem hallen

Fernando, Marija och Mohammed!!

Våran logga som vi har tillverkat själva!!

 

 

Vi vill tacka alla som har ställt upp och trott på oss under alla dessa åren. Ni är guld värda och ni har betytt mycket för oss och vår verksamhet. Och ni betyder fortfarande mycket för oss!

Till er andra som inte trott på oss, vi är vana att jobba i motvind. När ni väl har räknat ut oss så kommer vi tillbaka! Game Time for life!

Bli först att kommentera

Nando-Min Son ( Video)

Av , , Bli först att kommentera 4

Här kommer ett video klipp med Nando. Låten heter Min Son låten är tillägnad till min son! Så njut av härliga bilder på en kille som har hela livet framför sig=)

Softaaa

Bli först att kommentera
Etiketter:

MMM Studio=)

Av , , Bli först att kommentera 4

Nu kommer första live taggningar under inspelning av ( så kommer allitd aina)

Nando i MMM studion

Bli först att kommentera

Rio

Av , , Bli först att kommentera 6

Ett roligt klipp som bör ses=)

 

 

Så har du haft lite att göra så ganske detta skratt kan få dig på bättre tankar=)

Bli först att kommentera

Kompizzzzzz

Av , , Bli först att kommentera 8

Alla här i livet har haft en del vänner som liten till gammal! En del vänner stannar kvar ena dom växer man ifrån! Man placera ut sin vänskap i en cirkel dom som är längst in kan va en riktig bror. Dom som är i mellan kan va några man kanske går ut någon gång med. Dom som är ytters dom är HEJ läget allt bra sen inget mer!

Men sen finns det dom som gillar att smöra sig fram och bara säga saker som man vill höra. Men såna människor ser man igenom ganska snabbt om man lär att känna dom lite. Dom är den typen som gillar att vissa upp sig omkring en och lovar mycket men inget händer. Dom är yttliga vågar inte säga vad dom tycker. Säger man något dumt eller elakt till dom kan dom svälja det och gå därifrån. Men efter man vänder ryggen så börja snacket komma! RIKIGTA GAMMAR!!!

Vad ska man tycka om sån människor för man skakka hand med dom och ibland umgås man med dom. För dom kanske kan något du inte kan. I allfall så ser jag inte fel att uttnyttja kunskap för att lära mig det=). För vi är en då alla människor alla gör vi fel men att ta del av en bra sida av någon kan va bra.Men resten av sidan kan han/hon vara en riktigt idot eller förrvirad människa som döljer sig där!

Iallfall så är det tur att jag filtrerar bort såna människor för när jag blir äldre så kan jag visa min son hur F Up vissa kan va och berätta hur dom går till väga

 

Bli först att kommentera

Chile!!!

Av , , 2 kommentarer 10

Denna helg går ut till alla Chilenare och anhöriga som var med i katastrofen i helgen!! Har följt allt dessa dagar och min familj mår bra och har klarat sig bra. Men för dom som fick ett annat öde så sörjer jag för er!!!

Var nyss i Chile och vädret och allt var bara så bra men allt kan ändras så snabbt!!

 

 

 

Denna jordbävningen kommer jag själv inte i håg men min mor gör det och jag var bara 3 år när den kom !! Min mamma berätta det för mig hade ingen anning. Så det var bara att slagga ute !!

 

Anderna från flyg planet!!

Los Pescadores

Nyårs afton

Bilden tallar för sig själv….MUMSSSS

Chilensk Öl=)

 

Så lite glada bilder i allfall efter denna helgs natur katastrof!!

2 kommentarer