Alla Hjärtans Dag Går Ut Till ALLA HEMLÖSA BARN!!

Läs och se bildspelet!!

 

Ofta när folk tänker på Alla Hjärtans dag så är det kärleken med sin partner eller sin familj! Inget fel med det så klart!

Mina tankar och mitt hjärta går ut till alla hemlösabarnen som lever på gatan här i livet och bara försöker att överleva för dagen! Jag e dålig på sån hära dagar för jag tänker oftast på andra och hur jag har det själv! Jag vill så gärna ha en förmögenhet och bara hjälpa till. Men är fast på samma ställe och jobbar hur ska jag kunna göra en förändring då ?

Känns som att man går runt i samma cirkel här i detta liv. När det finns liv att hjälpa här ute. På något sätt ska jag lyckas hjälpa till med något här i livet så jag känner när jag dör att jag har gjort en förändring för någon annan. I bland tänker jag finns det någon Gud eller?

För vad hände med dom oskyldiga barnen som födds i en missär! Är det för att föräldrarna blir straffad eller? Många som tror har allitd livslågan i sig men har deras böner blvit hörda? Vem Vet?

Jag tror på individen själv och vad individen kan göra för instats. Många har stora hjärtan och hjälper gärna till men tyvärr är det för lite människor för att få dom att leve ett längre liv!

Så inte bara denna dag utan alla andra dagar går ut till dessa människor som sover, går, pratar, drömmer och lever på denna planet där vi andas och lever i och bor i!!