Sverige

Ett framgångsrikt Sverige.

För att vi ska klara av den tuffa globala konkurrensen, så måste vi alla ständigt utvecklas. Varje person som lyckas nå sitt mål bidrar till Sveriges framgång. Vårt mål är att nå full sysselsättning och hålla ihop Sverige, vilket kräver aktiva satsningar på jobb och målinriktade investeringar.

Ett Rättvist Sverige

Vi vill att alla ska ha tillgång till en välfärd av hög kvalite, behoven ska styra inte faktorer som kön, inkomst, bakgrund eller bostad. Idag söker sig vårdbolagen till områden som är lätta att tjäna mer pengar i. Elevernas kunskapsresultat sjunker. Detta är en utveckling som måste brytas. Vi vill förbättra kvaliteten och tillgängligheten i välfärden genom ekonomiska satsningar till välfärden i bl.a. kommuner och landsting.

Ett hållbart Sverige

Sverige ska vara ett land där vi tar hand om de kommande generationerna, vi har kunskapen och tekniken och vi vet att det är dyrare att inte göra något.Den borgerliga regeringen engagerar sig inte i detta så därför går utvecklingen långsamt. Det leder till klimatpåverkan och missade chanser i ekonomisk utveckling och nya jobb. Vi vill därför investera brett inom klimatomställning t.ex. energieffektivisering och finansera detta med högre klimat och miljöskatter. Så tar vi ansvar för framtiden !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.