Två motioner i kommunfullmäktige imorgon

Imorgon har vi två motioner i kommunfullmäktige. Den första handlar om byggandet av billiga ungdomsbostäder i Umeå där vi yrkar att Umeå kommun verkar för att unga vuxna involveras aktivt i planeringsarbetet för ungdomsbostäder och att Umeå kommun påbörjar byggandet av ungdomsbostäderna. Som vi ser idag är alla partier i Umeå positiva till att det skall byggas mer i Umeå, imorgon är det upp till bevis.

Den andra motionen är gemensam med centerpartiet och handlar om att stimulera biogasproduktion i Umeåregionen, där yrkar vi att kommunfullmäktige uppmanar Umeva att sälja sitt överskott av biogas(det som idag facklas) för uppgradering till fordongas, samt att Umeva avvaktar med att investera i teknik för att göra el av biogas till dess att ny bioproduktionsanläggning är etablerad i Umeåregionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>