Samråd med romerna i Umeå

Ikväll var jag på ett möte med representanter från olika romgrupper och tjänstemän från Umeå kommun. Vi diskuterade de problem romerna upplever här i Umeå och det största problemet är att de fortfarande saknar förtroende till systemet. Detta är en stor utmaning som politiker här i Umeå måste jobba med. Denna insats är viktig för att föräldrarna så snabbt som möjligt ska börja lita på oss och tillåta deras barn återgå till sina studier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>