GEA

EU ställer till det för sig

Först retar man ryssarna och försöker bestraffa dem på något vis. I gengäld tar Putin till storsläggan och har nu världens största bomb/missil till sitt försvar. Det här är en del av den politik som EU för, det blir bara värre och oroligare i världen på det sätt de agerar. Vi har en enorm överproduktion i världen och på sikt kommer kineserna äga hela världsmarknaden, inklusive produktionen av järn och stål. Det handelshinder som nu Trump genomför är ett steg i rätt riktning, det finns inte mycket annat göra om de vill minska sitt enorma underskott. EU är givetvis jätteskraja när det inte kan fortsätta frossa i en redan överproducerad marknad. Vi kan inte fortsätta i den takt som vi nu gör, arbetssätten måste omarbetas från ett gränslöst slöseri till ett mera sparsammare och tillvaratagande av de produkter som redan finns. Börja med att avveckla EU parlamentet. Då blir det också mindre utsläpp på flyget när det blir mindre resande. Människor kommer att må betydligt bättre om vi drar ner minst 80 %. Resten gör sig självt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>