GEA

Internationell berömmelse viktigare än ordna upp våra svenska förhållanden

Åsa Regnér har fått ett tobbjobb inom FN. Vad hon tituleras som både före och nu efter är inte gott hålla reda på i dag när nya titlar uppfinns och gamla läggs i malpåse. Att det är något inom jämställdhet så mycket har jag fattat. Vad hon ansvarade för här hemma hör nog till någon fråga inom frågesporten, jag vet inte. Det har runnit genom örat barn och äldreminister och sedan LSS försämrades har hon inte synts till i rutan. Det kanske inte var så viktigt hjälpa alla här hemma och gav inga stora rubriker.

Att kvinnor slås ihjäl, våldtas och mördas här hemma verkar inte heller brytt henne så mycket, det ska vara FN där kommer man rejält i ljuset. Feministregeringen med Löfvén i spetsen gottar sig åt hennes utnämning och förvånar lika mycket att allting är så tyst här hemma för honom också. Jag trodde mig begripa en del här i världen, men det här övergår mitt förstånd.

Det blir som med Haagdomstolen. Först ser man på hur miljontals mördas och sedan kommer man på man ska ställa olika till svars som man ”tror” varit med och begått brotten. Så dags. Lika blir det nog med Regnér, hon får nog bara titta på när miljontals kvinnor mördas, våldtas och lemlästas och sedan försöka inbilla några att hon förbättrat förhållandena. Det kommer inte hända ett skit till det bättre, åtminstone inte de närmaste hundra åren om inte jorden då redan är sprängd i luften. Ett ganska meningslöst utnämnande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>