Kan S bygga upp ett förtroende på några månader?

Inte troligt om det inte gjort under nästan 4 år. Nu svänger de i migrationspolitiken och de som de anklagat SD för börjar nu också likna deras linje. Att stå i riksdagen och beskylla SD för nazister var egentligen både ogrundat och även oförskämt. Visst kan de ha rötter i något som liknar nazismen det vet inte jag, men det finns fler partier som har det, inte minst gamla kungen Gustav V. Sverige som nation vek undan för nazisterna under dåvarande Per-Albin Hansson. Det må väl inte vara någon hemlighet för Stefan Löfvén? Jag tycker karln är smått barnslig ibland. Jag tycker han inte skött sig vidare bra under den här tiden.

Även regeringen i stort har fallit undan för påtryckningar från oppositionen och är ett bevis på svaghet och upplevs av många också som ryckig och inkonsekvent. Ta det senaste med den avskedade GD inom FK. En kvinna dessutom (Feministregering?) som får bära hundhuvudet för regeringens dåligt förda politik. Försäkringskassan lyder under regeringen och nuvarande Strandhäll. Hon om någon skulle sparkats. Nu ryktas det om att de kanske måste ta tillbaka GD:n För FK.

Nu i elfte timmen hakar man på Moderaterna, har han inget kurage Löfvén och kan fatta egna beslut. Han velar ju hit och dit som en svängdörr. Jag tror inte det hjälper om det nu drar åt invandringen, om det ens har någon betydelse. De enda som står fast vid sin (immigrations) politik är V, C och Mp men även Sd. Om dessa kan man tycka vad man vill men de är då hederliga i alla fall.

Man kan inte jämt och ständigt svänga av hur man tror folk tycker.

De sista entusiasterna må vara pensionärerna som han nu lovat 600 kr mer i plånboken (inkomst mellan 11-14000) om S vinner valet, med tillsamman med vem eller vilka då? Det kanske rent av blir ett stödparti till Moderaterna som det nu ser ut. Ja herregud vilken röra vi nu har inom svensk politik. Alla verkar gå lurpassa på varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>