Nu räcker det!

Tittade lite på partiledardebatten igår kväll och det var ju  princip det gamla vanliga man främst diskuterade. Hur invandrarna förstör landet och alla brott de står för. Visst har vi haft problem, men att just skylla allting på invandrarna är inte alldeles rättvist. Problemen har funnits länge och jag tycker man går lite väl långt ibland och att ”svenskarna” och vi svenskfödda skulle vara unika och i stort sett inte tillåta andra människor i vårt land. Några tar avstånd just från det resonemanget, men jag tycker det blivit lite väl rasistiska tongångar överlag. Dessutom om man nu tänker dra in på allting som har med invandring att göra kommer även ”svenskar” att bli drabbade. Åter är det den ”perfekta rasen” som eftersträvas. Jag tycker det är på gränsen till otäckt hur man resonerar. Vi kan ju inte heller låsa in alla som inte uppfyller vårt ”idealsamhälle”, det är nästan så det framstår. Nu räcker det.

Allting verkar handla om att ”göra rätt för sig”. Det är klart om vi går tillbaka till det verkliga gamla klassamhället, visst var det bekvämt när inte någon (de välbärgade) behövde bry sig om några andra. Arbetskraften billig och nästan outtömlig. Jag håller till stor del om att vi måste förhindra utslagningarna på alla planen. Att ständigt försämra och dra in på allting förvärrar bara problemen de som vi anser vi nu måste bekämpa. Jag är ganska less på höra detta, de ständiga påhoppen från människor som har sitt på det torra och mer än det. Det verkar som hungriga vargar som vill slita alla i stycken. Nu räcker det!

Först lova allt till alla invandrare och sedan komma på det vara alldeles fel. Vilka pottor till politiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>