Små frågor kan även vara viktiga liksom stora

Vad är det vi läser mest om eller det som genomsyrat media hela den här mandatperioden. Det är sjukvården hur dålig den är, invandringen och skjutningarna i de större städerna plus alla morden även i landet övrigt i mer eller mindre grad. Nu sägs det ändå det blivit bättre med den saken, de ständiga skjutningarna. Ja sämre kan det knappast bli om vi ser till hur illa det varit. Sjukvården vet jag inte hur man tänker. Ska den vara allmän och till för alla kan man väl inte ha som första mål sänka skatterna ytterligare? Dessutom den skillnad i skatteskalor som infördes av föregående regering där alla borgerliga var med plus Sd borde snarast återställas till lika skatt för alla. Vi behöver inte för den skull gå tillbaka till Strängs tider med Pomperipossa. Ha en rimlig gräns för alla, varför inte runt 30 %. Inkomster upp till en viss gräns borde skattebefrias helt.

I Vilhelmina byttes det kommunalråd för en tiden sedan och nu sätter man åt det gamla rejält. Visst kunde hen felat men måste det inte finnas gränser på det också, hur man sedan straffar ett sådant? Läser vi artikeln här under tycker jag mig se att många i hens krets tidigare flaggat för att det varit okej hur det handlats överlag. Är hen utsedd som syndabock av sitt eget parti (även andra)? Jag tycker det förefaller lite märkligt om man ser till bakgrunden och vad här står.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>