NMR – Vart är Sverige på väg?

Nu tycker jag det gått för långt med alla rörelser och att NMR (Nazistiskt = Nordiska Motstånds Rörelsen) som lever rullan i Almedalen bland fredligt demonstrerande människor och bland övrigt fredliga och demokratiska både åhörare och medverkande. Det är ju rena rama slödder som Sverige underhåller att fritt legitimera sig. Finland har förbjudit, likaså Tyskland. Fler också får vi förmoda, men inte lilla Sverige? Här kan de fritt demonstrera och gå omkring på gator och torg med sina nazistidentifikationer som de närmast är stolta över. Förintelsen närmast förlöjligar de och säger den är påhittat. Vad ska alla ungdomar tro som inte har någon historia och att de börjar tro på dessa nazister vad de säger. Sverige är i förfall set ur det perspektivet. Att vi har olika åsikter är inte förbjudet och naturligtvis bra, men det här är att gå för långt att öppet och med stort utrymme få utöva det är direkt fel om vi tänker på vad som hände i Tyskland mellan 1939-45.

Dessutom har man i Ludvika Dalarna fått tillstånd demonstrera och att de har så på pass många anhängare att de troligen kommer ta sig in i kommunfullmäktige. Detta är en sorglig historia och mycket allvarligt och måste tas avstånd ifrån. Jag gör det här och nu!

Vad händer om jag öppet gör en nazisthälsning eller på annat sätt sprider nazistiskt propaganda, blir inte jag då åtalad då? Det är förbjudet enligt lag sprida nazistisk propaganda enligt vad jag vet, gäller inte detta i det här fallet? Svensk flathet kan inte gå längre.

Lika farlig dock är också religiös extremism, jag tänker närmast då på den islamska. De har ingenting att göra i en demokrati båda.

Gunnar E Abrahamsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>