En moské istället för Folkets Hus – En effekt av centerstyre?

Vad händer om Centern får allt för stor makt, både centralt men även lokalt? Vi vet sedan tidigare den lokala framträdande centerpartisten var för månggifte och en del andra seder tagna från muslimska länder och underbyggt av islam. Det var många konstigheter i den förra regeringen. Annie Lööf påstod vi kunde ta in 30 miljoner invandrare och i ryggen hade hon hela den regeringen. Inte minst Reinfeldt och Borg.

I södra Sverige, jag minns inte exakt var, har man tillåtit böneutrop i högtalare och jämförde med vår kristna tradition att låta kyrkklockorna ringa vid högmässa och liknande. Det som jag mest tycker är konstigt att det är bara män som går till dessa moskéer och även deras ledare är män. Imamer eller vad det heter. Ett sånt parti är jag inte beredd rösta på med dessa idéer, det får låta så bra som helst i andra sammanhang. Nej, jag litar inte på Annie Lööf och Centern i det fallet.

Se också till de s k ”ensamkommande”, hur stor andel flickor finns det där? Islam företräder diskriminering – i vilket fall om vi går till extremisterna som ändå tar sin lära från islam – titta bara hur det gick för Malala hon som sköts i huvudet och med hjälp blixtåkte till Storbritannien och blev opererad och överlevde mirakulöst. Har sedan fått Nobelpriset. De extrem islamisterna/talibanerna I hennes före detta hemtrakter sprängde och förstörde man näst intill alla skolor och satte invånarna i skräck om de tillät flickor gå i skola. Det har jag inte mycket för, för den som förespråkar sån dynga.

Var och en får naturligtvis tro på vad de vill om de inte med tvång försöker påföra andra någon typ av religioner eller andra idéer som frångår de demokratiska regler som vi i västerlandet ändå har. Inte minst Storbritannien där Malala nu lever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>