Våldsverkare och mördare utvisas inte – fredliga som har bott flera år i Sverige utvisas

Detta är bara ett av många liknande exempel på vilken dårskap som präglar bestämmelserna i migrationsverkets lagar och regler. Man tror ju inte det är sant. Vilka dårar tillämpar detta regelverk? Det är inte klokt.

Den regering som nu tillträder måste skyndsamt ändra i detta

En kommentar

  1. Olle

    Du skriver en mycket bra sak . – Dårskap som präglar bestämmelserna i migrationsverkets lagar och regler. Migrationsverket skriver inga lagar och bestämmelser, detta gör våra politiker migrationsverket försöker bara tolka lagarna. Dessa likt många andra myndigheter tolkar lagar olika och politikerna följer inte upp efterlevnaden i nån myndighet utan myndigheterna kör sitt eget race. Nya lagar skapas hela tiden av regeringen men oftast utan att följa upp konsekvenserna. Och ofta i dessa myndigheter sitter tjänstemän med egen agenda och egna mål. Detta kan ses i organisationen som styr nya vattendirektivet , tjänstemannen som styrde denna utredning som river dammar och tar bort kraftverk satt med i föreningen Skydda Älvarna. Detta kanske är bra men en tjänsteman i sin utövning måste vara opartisk. Tänk tex om det satt en nazist som styr migrationsverkets arbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>