Sämre och sämre med en S-regering

Sveriges (kvarvarande)-arbetare syns få det sämre och sämre med den här regeringen, Både den förra och nuvarande. Om vi säger arbetarna, de som fortfarande har de tyngre jobben eller av några anledningar sett fram emot pensionen får nu höjd pensionsålder med denna S-styrda regering. Inte undra på att de flyr från S.

Kontorsjobben (som ger kontorssjukan) är inte något heller föredra, ett stillasittande arbete livet ut och nu med datorerna man ska sitta och spänna sig framför hela dagarna. Visst var folk friskare på så vis längre tillbaka, förutom att de kunde ha utslitna leder och som idag byts, ibland vid tidig ålder. Det jag minns från den gamla tiden var hur människor haltade och hade olika krämpor i olika leder, men humöret och viljan se det positiva var ändå övervägande. En sänkning av pensionsåldern kom ändå till stånd.

Jag kan inte direkt påstå vi haft någon arbetarregering idag och inte heller haft de senaste åren. Facket/LO är då rakt emot detta med höjd pensionsålder. Reinfeldt pratade om pension vid 74, men det blev aldrig något av det, men den här S-ledda regeringen den gör slag i saken och höjer den till 67. Det klart att många blir besvikna, speciellt de som sett fram emot pensionen och äntligen få göra vad de vill. Har man bra utbildning eller ett bra jobb som man tycker om (vilket det nu kan vara) hindrar det inte att jobba hela livet eller så länge man kan utföra sina arbetsuppgifter. Tyvärr är det inte så för alla.

Jag vill också tillägga att Miljöpartiet knappast är något arbetarparti som skulle ha förståelse för tunga jobb. Att ha dessa i en regering måste rent av vara kontraproduktivt. De jobbar för staden – ofta människor som inte prövat på slå i en spik eller de ens vet vad en spade skulle användas till. Nu har vi en arbetarregering bara till namnet.

En analys i grova drag, men med viss sanning?!!

Man (S) klarar ju inte av styra landet heller utan hjälp, av vilken anledning rösta på rosen? De verkar också så självgoda och verkar tro att de ska få röster per automaik oavsett vad de ställer till med. Låt se vad som nu väntar med en starkt påverkad Center/Liberal politik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>