Vem tar ansvar för landet och att vi alla lever under skydd?

Som det nu är och på vissa ställen är det på det viset. Jag tänker på det som uppmärksammats beträffande plogningen av vissa vägar som det brister i (har inget själv klaga över). Givetvis är det inte där många människor bor och det mesta man utgår ifrån är just detta att det ska fungera är i de tätbebyggda delarna av Sverige. Trots detta visar det nu sig (inget ovanligt både för årstiden och Sverige som helhet) att snöyran är till stort besvär och det rapporteras om strömlöst. Det är de områden där elbilen som mest kommer användas.

Jag är faktiskt skraj för utvecklingen den som de tvingar på oss. Vi har inte Kaliforniens sol och inte heller det varma skånska vädret året om. Speciellt häruppe är vi vana med det, både kylan och snön och därför är vi beredda. Vi har både plogbilar, traktorer och andra maskiner (oberoende av tillgången på el eller inte) som gör att vi kan vara ganska trygga.

I det nya samhället man tänker införa finns inte något genomtänkt när det händer något, speciellt när elen inte finns och det snöar oavbrutet kanske en hel vecka, även vid kyla kan det bli jättesvårt med strömavbrott. Till detta ska vi driva alla våra fordon med el. Var finns polletten som brukar trilla ner och när man öppnar ögonen och börjar förstå.

Jag dömer helt ut nuvarande inriktning. Klimatet går inte vända tvärt och vad hjälper det att ytterligare försämra och sätta människor i rent farliga situationer, inget blir bättre av det.

Fortsätter dessa tokerier kan det bara sluta på ett sätt. Kaos.

De som kallar sig miljövänner och klimatjägare vet inte hur mycket till viljes de går biltilverkarna. Det är det riktigt säkra vi vet. Nya bilar ska skrotas till förmån för nya elbilar som iinte passar speciellt bra häruppe och inte heller i Sverige i övrigt när stormar, snö och kyla slår till med strömavbrott. Det måste vara enbart dårar som tror fullt ut på den här utvecklingen.

Jag tror ingenting på det här vanvettet. Det är precis vad det är, vanvett!

Har Arbetarregeringen blivit slavar i sitt eget hus?

Har en kollektiv hypnos inträffat där man helt tappat kontrollen?

Har riksdagen blivit en barnkammare för vuxna?

2 kommentarer

  1. Peter

    Du måste ha missuppfattat det här, Globala uppvärminingen fortsätter ju, det blir bara varmare och varmare, så småningom kommer vi inte behöva handskar och mössor, ens på vintern. Energibehovet (el) för uppvärmning kommer att minska drastiskt, överskott på el kommer att bli resultatet. Ytterligare bidrag för investering i el-cyklar kommer säkert, då cykeln kommer till användning i större utsträckning än tidigare. Problemet blir kanske om havsnivån stiger. men det finns säkert en plan för detta också, kanske något bidrag till folket för inköp av roddbåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>